2012. szeptember 30., vasárnap

V. Saslövő 7x7


Örök ranglista
Jöttünk, Láttunk,  nem győztünk, röviden így foglalhatnánk össze a  számunkra a versenyt. A célt viszont elértük, egyesületünkből újabb két fő vett rész ezen a könnyűnek egyáltalán nem mondható versenyen, megízlelve az országos színvonalat. Mindenkinek sikerült  fokozatot szerezni, nagyjából bíztató pontszámokkal, hiszen csak kicsit kell jobban lőni, ahhoz, hogy  a pontszámok jelentősen javuljanak. A verseny rendszere a pontos lövéseket jutalmazza. A kevésbé pontos találatok gyorsan elviszik a megszerezhető pontokat. A cél közepétől 7 méteren  3.5cm 7 pont 3.6 cm 3pont, ez hét pontot lövőnek jó, egyébként kevesebb mint 50% jár a lövésért, amit néha szomorúan konstatálnunk kellett. A  magasabb fokozat megszerzésere, a következő versenyig melyet tavasszal rendeznek még fél évet várnunk kell. 

A verseny különlegességként Molnár Ferenc Midesz elérte az arany fokozatot, így egyelőre egyedül az országban büszkén viselheti az érmet.
Molnár József, Fábos László bronz fokozatot  szerzett.

A szervezés gördülékeny a "sárváriaktól" már megszokott magas színvonalú volt. Továbbra is ajánlom a versenyt mindazoknak, akik mércét mernek állítani maguk elé és azoknak is akik "csak" egy korrekt versenyen szeretnének részt venni.

Az egyesületünk tagjainak eredménye:

Horváth István    új Harmadik fokozat
Kuzma Zoltán    új  Első fokozat
Németh Gábor    Maradt a Harmadik  fokozat

V. Saslövő eredmények
Sárvári Íjászok
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése