Banner

 

TÁMOGATÓINK
         

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

 Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)
EDZÉSEK
A szabadtéri edzések
időpont: H-Sz-P 17-órától.

Vívóterem Nagykanizsa, Rózsa út, Farkas Ferenc utca sarok.
 novemberétől-márciusig
minden szombaton
15-től 18 óráig
Vívóterem
Szabó Zsolt természetfotós HAMAROSAN!

Magyar Íjász Szövetség

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2019-ben felajánott összegeket!


Letöltés EGYSZA

2018. június 15., péntek

Tavaszi évad


A Kanizsa íjász Egyesület kiváló eredményekkel zárta a tavaszi évadot. A tizennyolc év alatti versenyzők a Suli íjász Bajnokság elődöntőjéről négy éremmel tértek haza. Hozensteiner Csilla, Elekes Gergely első, Pákozdi Petra és Hozensteiner András harmadik helyezéssel várta a döntőt. A döntőben országos csúcs közeli eredménnyel győzött Elekes Gergő a Batthyány Lajos Gimnázium tanulója, Hozensteiner Csilla a Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola tanulója bronzérmes lett, Pákozdi Petra a Bolyai János Általános Iskola tanulója tizedik és Hozensteiner András a Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola tanulója szintén a tizedik helyen végzett.
A felnőttek is remek formában vannak, Varga Edit a történelmi OB kvalifikációja mellé egy történelmi- és pályaíjász aranyérmet is szerzett.
Szigligeten  több mint kétszáz nevező között Sipos Sándor aranyérmet szerzett.
Siklóson a történelmi OB kvalifikációs versenyén hármas kanizsai siker született. Hermán István első, Horváth István második és Balogh László harmadik helyen léphetett dobogóra. Ezzel a kvalifikációval már biztosan ott lesznek a Gyulán rendezendő Országos Bajnokságon.
Elekes Gergő a legaktívabb fiatal versenyzőnk Várgesztesen egy kétnapos 3D GP versenyen kadet kategóriában magabiztosan tudott győzni és szintén megszerezte az OB kvalifikációt.






Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése