Banner

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)

Szabó Zsolt természetfotós

Magyar Íjász Szövetség

EDZÉSEK

A teremedzéseket  2018.11.24-től minden szombaton 15-től 18 óráig a Vívóteremben tartjuk!
 A szabadtéri edzéseket a
TUNGSRAM sporttelepén tartjuk! 
időpont: H-SZ-P 17-órától.

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2016-ban felajánott összegeket!

Letöltés EGYSZA2013. október 13., vasárnap

Kanizsa 3D, 2013. ősz, eredmények

Száz íjász Nagykanizsán

A legszebb arcát mutatta hétvégén az idei ősz. Az erdő, mező színesbe öltözött, méltó hátteret adva a Kanizsa Íjász Egyesület által szervezett országos Vadász íjász versenynek, melyet az életnagyságú három dimenziós állatokat formázó célok miatt, egyszerűen csak 3D-nek rövidítenek. Köszönhetően a Kanizsa Íjász Egyesület kitartó és következetes munkájának Nagykanizsa az utóbbi években, a magyarországi íjászat kiemelkedő központjává vált. Ezt jól mutatja a versenyzők száma is. Az egész napos rendezvényre pontosan száz íjász nevezett.  A magyar versenyzők mellett, Szlovéniát hárman képviselték.  A Miklósfa melletti szaplányosi erdő, zegzugos völgyei ideális terepet biztosítottak a megmérettetéshez. Szép sikerek születtek. A versenyzők és a vendégek is elismerően nyilatkoztak a helyszínről és a verseny színvonaláról. A harminc fős szervező csapat újabb bizonyítékát adta, hogy  a nagykanizsaiak kiváló vendéglátók és szervezők. Teljesítményükkel tovább öregbítették városunk hírnevét.

A verseny feltételeinek biztosításáért köszönet illeti támogatóinkat, a Zalaerdő Zrt-t a helyszín és a  GE Hungary Zrt -t a vendégek kényelmét szolgáló eszközök biztosításáért.


Köszönjük, hogy itt voltatok!
A nyomtatási problémát egy végtelennek tűnő fél óra alatt orvosoltuk, az érintettekkel. Elnézést, nem találtunk magyarázatot a hibára!

Az eredmények:
Kanizsa 3D, 2013. ősz,  eredmények


Üdvözlettel,
Németh Gábor

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése