2013. május 2., csütörtök

DKG EAST Egészség nap

A reggeli eső nem sok jót ígért, de végül megkegyelmezett a négyszáz résztvevőnek, akik különböző sportokat, mozgásformákat próbálhattak ki. Futás, Zumba, Drats Íjászat, Labdarugás, Tenisz, Tollaslabda voltak azok a sportok amelyeket az ideiglenes íjászpályáról látni lehetett. Az íjászok, a Darts-osok és a Zumbások tartottak ki legtovább, ott az utolsó percig voltak látogatók.
Az íjászat a szokásos érdeklődést hozta. hiába volt hat lőállás "sajnos" sorba kellett állni. Az egyesület tagjai hatékonyan pontosan mutatták, magyarázták a helyes íj használatot. A résztvevők gyorsan hozzászoktak a csengő jelzéseihez, ütemesen haladtunk. Közben egy mini íjászversenyt is tartottunk, melyre szép számmal jelentkeztek, s végül a sorrendet a szétlövés döntötte el.
Az íjászat második felében ahogy a gyakorlottság és az önbizalom nőtt, a "vendégek" távolabb húzódtak a céloktól. Ettől kezdve gyakrabban puffogott a védőszövet és az állványokat is rendesen érte találat, viszont annál nagyobb volt az öröm amikor a vesszők a célba fúródtak.
Bízunk abban, hogy résztvevők sok olyan dolgot láthattak, próbálhattak ki, amelyek meghozzák a kedvüket egy kis mozgáshoz, a társasághoz!
Az egyesületünk minden segítséget megad ehhez.

DKG EAST Egészség nap képek
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése