Banner

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)

Szabó Zsolt természetfotós

Magyar Íjász Szövetség

EDZÉSEK

A teremedzéseket  2018.11.24-től minden szombaton 15-től 18 óráig a Vívóteremben tartjuk!
 A szabadtéri edzéseket a
TUNGSRAM sporttelepén tartjuk! 
időpont: H-SZ-P 17-órától.

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2016-ban felajánott összegeket!

Letöltés EGYSZA2013. február 13., szerda

Marcali terem 2013

Igazi téli idő fogadta az indulókat, akik  a megbeszélt helyen találkoztak.
Pár perc várakozás után  neki is vágtunk a hóesésnek. Az út nem volt vészes, de végig figyelni kellett a latyakos hókására, ami nem nagyon akart eltűnni az útról. Az Egyesületből 12-en neveztek és volt 9 kísérőnk is. Sajnos Horváth István és Margit csak Fehérvárig jutottak, mert az autópálya csak egy sávon volt járható, így ők nem érték el a  versenyen kezdetét.
A  Boronkai Íjász Egyesület a tőle megszokott jó színvonalon szervezte meg a versenyt. Pár "újítás" is elkészült. A lámpás jelezést most használták először, jól működött.
Bemelegítés, első sorozat, szünet, második sorozat volt a program. A teremversenyek egy kicsit monotonak, ezért érdemes a frissességet fenntartani, volt aki kávéval, más csokoládéval, süteménnyel doppingolta magát. Windischmann Mercédesz Sárvárról, különleges sárgarépás, narancsos pitével kínált bennünket, ami rendkívül finom volt. Reméljük máskor is lesz kedve hasonlókat készíteni.
A versenyre visszatérve, ezen a napon a hagyományos íjászaink kicsit visszafogottan szerepeltek próbáltak rátalálni a táblára, hullámzó eredményességgel. A a modern íjászok viszont kitettek magukért, jó pontszámokat lőttek.  

Pintér Péter
Sipos SándorIrigylésre méltó sorozat 18m-ről
(Nagy Csaba Kapos Íjász Egyesület)

A Marcali teremverseny eredményei itt tölthetők le:


Férfi 3D kategória 2. Tóth Zoltán 2. hely 538p 3. Kovács Szilárd 3. hely 534p 5. Üst László 5. hely 514p Férfi CU 1. Pintér Péter 1. hely 548p Férfi vadászreflex 4. Jáger Imre 8. hely 221p Férfi nomád kategória 7. Németh Gábor 7. hely 270p 8. Soós István 8. hely 268p Férfi longbow 4. Sipos Sándor 4. hely 271p Ifjúsági leány 1. Kiss Klaudia 7. hely 270p Ifjúsági Fiú 1. Buda Bence 7. hely 270p Gyermek Fiú 4. Tóth Zsombor 4. hely 341p

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése