Banner

 

TÁMOGATÓINK
         

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

 Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)
EDZÉSEK
A szabadtéri edzések
időpont: H-Sz-P 17-órától.

Vívóterem Nagykanizsa, Rózsa út, Farkas Ferenc utca sarok.
 novemberétől-márciusig
minden szombaton
15-től 18 óráig
Vívóterem
Szabó Zsolt természetfotós HAMAROSAN!

Magyar Íjász Szövetség

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2019-ben felajánott összegeket!


Letöltés EGYSZA

2015. április 27., hétfő

Íjász délután a Cserhátiban

Egy szép délután találkoztunk a Cseris kollégistákkal az iskola parkjában. Ez a hagyomány több évre nyúlik vissza, hiszen sokan vagyunk, akik valamilyen formában kötődnek ehhez az iskolához. Új és régi arcok, ismerősök, ahogy a diákok lassan cserélődnek az évek során .
A kis esőcseppek és a szél sem vette el a kedvünket a játéktól. Az érdeklődők közelről és távolról is próbálkozhattak. A találatok sorra kopogtak a táblán.
Mint mindig, most is jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezők segítségét!





2015. április 22., szerda

Rezicser

 A verseny teljesen átalakult. A régi céltáblák eltűntek, helyüket a 3D-és és a 2.5D és célok vették át. A 3D rendben volt a 2.5D-nél aránytalanul kis célzónák nehezítették a pontszerzést. Szinte csoda, ha nem lógott be néhány ág, fűszál a célzónába. Ezen mindenképpen változtatni kell a szervezőknek! Nem sok élvezet látni a legjobb lövéseket az ágakon át a cél mellé kalandozni. A 2.5D célokban lévő vasak (miért ne a célzóna mögött?) a gyorsabb vesszőket kivégezték, néhányaknak szükségtelen kára keletkezett emiatt. Ezt is át kell gondolni! A 100 lövést, fogjuk fel erősítő gyakorlatnak. Épp elég a végére, de ezt a versenyt pont ezért szeretjük. Remélem a következő fordulón a hibákat leküzdik a szervezők!
 Az eredményekkel elégedettek lehetünk. Arany-, ezüst- és bronzérem is született, a CU csigásaink pedig kibérelték a dobogót.



2015. április 13., hétfő

Thúry, Három évszak.

Előzetes.

Remek idő fogadta a "Thúrysokat", akik hagyományosan névadójukat ünneplik minden év áprilisában. A több napos rendezvény egyik eseménye az íjászverseny. A feltételek kicsit könnyítettek,  egyébként minden más olyan mint a normál versenyeken. Tízenöt csapat nevezett a tizenkét célt két körben teljesítették.

Az eredményt itt nézhetitek meg:







2015. április 12., vasárnap

Páka 3D

Nem panaszkodhatnak a kanizsaiak minden kategóriában érmet tudtak szerezni a Pákai 3D íjászversenyen. Két holtverseny is kialakult, azonos pontszám mellett  egy-egy extra pontos találat döntött a HU kategória  első-második helyén és a Nomád íj kategória harmadik- negyedik helyén is. Itt a "szerencse" egyik kanizsai versenyzőnek sem kedvezett, mindketten egy  helyezéssel hátrébb kerültek.

Eredmények letöltése:



















2015. április 10., péntek

Edzés 2015 tavaszán

Az edzések a szabadba. Az idő enyhébbre fordultával, a fiatal íjászok is elkezdték a szabadtéri edzéseiket. Egy-egy új arc is feltűnik, a már rendszeresen járók között. Kívánunk Nekik kitartást, hogy hosszan részesülhessenek az íjászat örömeiben!